Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pokud si chcete koupit sprej nebo jste si jej už koupili, tak určitě byste měli vědět, že každý výrobek může mít i mínusy, pokud se nepoužívá správně. Nové přípravky vlasové kosmetiky, které kryjí šedé vlasy v období mezi barvením vlasů, jsou perfektní pro okamžité použití. Spreje jsou vodě odolné. Z vlasů a pokožky se smývají šamponem.

Na vlasy doporučujeme stříkat velmi jemnou vrstvu a pouze tam, kde jsou viditelné odrosty. Pokud si nastříkáte na vlasy zbytečně moc spreje a přeženete to, částečky barevných pigmentů nebudou ulpívat pouze na vlasech. Když pak vnoříte do vlasů prsty, tak se vám ušpiní. Stejně tak když si na hlavu dáte čepici nebo čelenku, budou špinavé. Nepříjemnostem s volnými pigmenty se můžete vyhnout tak, že nastříkané vlasy po zaschnutí přečešete lehce kartáčem nebo je můžete lehce otřít tmavým ručníkem nebo papírovým ubrouskem. Vlasy si také můžete nalakovat lakem na vlasy.

To co mělo ulpět, ulpí na vlasech a zbytek zůstane na kartáči nebo ručníku, ubrousku. Rozhodně si na hlavu nedávejte světlou čepici (na tmavé to nebude vidět). A pro případ, že nechcete mít špinavý polštář, otřete si odrosty před spaním ručníkem.
Případné ušpiněné kousky oděvu nebo prádla se dají vyprat běžným pracím práškem.